Pages

vineri, 31 iulie 2015

Cum se face upgrade fortat la Windows 10

Cum se face upgrade fortat la Windows 10

 De ce Upgrade fortat la Windows 10 ?
In era fibrei optice si a Vine-urilor de 7 secunde, ne pierdem usor rabdarea. Am asteptat cca 1 zi si mi-am pierdut orice rezerva de rabdare. Si pentru ca abia astept sa incerc Windows 10 pe Acer Switch 12 Acer Switch 12, am trecut la upgrade-ul fortat Windows 10. Probabil daca asteptam dupa Microsoft, mai dura inca jumatate de zi :-)
Am sa fim seriosi, cei de la Microsoft trebuie sa serveasca milioane de PC-uri care asteapta upgrade-ul si asta nu-i o chestie care se face instant. Sunt limitari legate de latimea de banda a serverelor, puterea de procesare si multe altele. In orce caz, chiar daca intelegem situatia, noi tot acum vrem Windows 10; Ca si un copil care vede acadeaua…
Cum se face upgrade fortat la Windows 10 ?
Daca ati primit prostia aia cu „Get Windows 10″, ignorati-o ! Nu ne ajuta cu nimic in situatia asta. E ca un fel de invitatie la nunta, care nu-ti aduce nicio satisfactie.
Vom descarca si vom face upgrade semi manual.
Descarca Media Creation Tool (windows 10 upgrade) (Windows 10 upgrade 32 sau 64 biti)
Dupa ce descarcati tool-ul, nu trebuie decat sa-l lansati si sa urmati pasii!
Ce inseamna upgrade la Windows 10 ?
Upgrade-ul este trecerea la o versiune superioara a programului sau a sistemului de operare, fara sa pierzi date sau setari.
De acest upgrade gratuit la Windows 10, beneficiaza doar cei care au Windows 7, Windows 8 sau Windows 8.1. Cei care au Windows XP si Vista, nu pot face upgrade, ci vor trebui sa faca fresh install.
Ce inseamna fresh install Windows 10 ?
Fresh Install este instalarea sistemului de operare peste versiunea veche sau pe un hard disk proaspat formatat. In cazul unui fresh install datele si setarile se vor pierde.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu