Chat Romania Online 2015 & Stiri: Prison break – Un potential Nou Sezon

Prison break – Un potential Nou Sezon

Prison break – Un potential Nou Sezon.

Dacă Dumnezeu există, atunci și el este fan Prison break. După ce atâta timp am crezut că viața noastră nu mai are rost fără o evadare de calitate, iată că rugăciunile ne-au fost ascultate, iar suspansul plănuirii unei noi evadări ne va cuprinde cât de curând.
Deocamdată nu se știe exact componența echipei care va fi reunită pentru noul sezon, însă Fox a chemat la tratative cele două staruri ale serialului, Dominic Purcell, cunoscut românilor încă de la începutul anilor 2000 pentru serialul John Doe, și Wentworth Miller, cel care va rămâne în memoria colectivă drept cel mai cerebral condamnat din istoria cinematografiei mondiale, omul la care apelezi când vrei să scoți pe cineva din închisoare înainte de termen.
Rămâne de văzut dacă scenariul va fi unul pe măsura istoriei serialului, pentru că, până la urmă, continuarea este adusă la viață doar datorită celebrității seriei anterioare. Oricum ar fi, noi, fanii Prison break, ne bucurăm pentru orice moment în care vom revedea pe ecran frații Scofield în acțiune.

Update: Internetul a fost impanzit ieri, 2 iunie, cu aceste stiri despre un posibil comeback al seriei Prison Break. Dupa multiple incercari de a-i contacta pe fostii producatori ai serialului, acestia au spus ca stirea este cel mai probabil falsa si ca nu exista nici o informatie oficiala in acest sens. Ba chiar toti actorii principali au fost contactati si nici unul nu a spus ca ar putea exista o continuare a serialului in viitorul apropiat mai ales fiindca ei cred ca o eventuala continuare nu s-ar putea ridica nivelul celei originale.
S-a vorbit totusi mai mult despre un posibil film de lung metraj care s-ar putea face, dar foarte probabil ar fi fara Michael Scofield ceea ce pare a fi de neconceput.



 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu