Chat Romania Online 2015 & Stiri: Starul Game Of Thrones vorbeste despre acea moarte socanta [GAME OF THRONES-MOTHER’S MERCY SPOILERS]

Starul Game Of Thrones vorbeste despre acea moarte socanta [GAME OF THRONES-MOTHER’S MERCY SPOILERS]

Starul Game Of Thrones vorbeste despre acea moarte socanta [GAME OF THRONES-MOTHER’S MERCY SPOILERS]

 

Dupa un sezon in care personajul lui Jon Snow,deja mult iubit de fan,a devenit in mare parte MVP-ul acestui sezon al showului Game of Thrones,finala sezonului 5 s-a incheiat cu moartea lui Jon Snow.Nu putem sa nu observam felul in care (a la Brutus si Caesar),ucigasii sunt chiar fratii sai de la Rondul de Noapte nemultumiti de conducerea lui Jon.Desi fanii cartilor stiau de la inceput ca volumul numarul 5 al seriei – A Dance With Dragons, se termina cu presupusa moarte a lui Jon, efectul scenei a fost acelasi.

Intrebarea cu care am fost lasati este daca Jon Snow va ramane sau nu mort in final,insa inca nu stim ce sa credem. Trebuie sa spunem doar ca sansele ca acest lucru difera in functie de care Game of Thrones este subiectul nostru.
Confruntat de jurnalistii Entertainment Weekly, scriitorul George RR Martin raspunde unei intrebari referitoare la moartea lui Jon cu o alta intrebare,”Oh, asadar voi credeti ca e mort,nu-i asa?”, mai apoi lasand de inteles ca revenirea lui Jon intr-un fel sau altul este unul din planurile sale, “Cititorii mei stiu mai bine decat sa ia totul ca un crez”. Exista numeroase teorii referitoare la felul in care Jon va reveni (favorita fiind cea conform careia Melisandre va fi cea care il va aduce la viata si mai apoi afla ca el este adevaraturl Azor Ahai), insa fanii sunt pozitivi cu privire la faptul ca el se va intoarce intr-adevar.
Cand vine vorba despre show totusi, nu putem fi la fel de pozitivi. Numeroase surse confirma ca, desi se zvoneste ca actorul Kit Harington ar fi semnat un contract pentru sezoanele 6 si 7 ale serialului, Jon Snow nu va mai avea vreo aparitie, cel putin nu in sezonul urmator.
Producatorul Dan Weiss raspunde intrebarilor referitoare la incheierea contractului lui Kit spunand cu certitudine ca “Mort inseamna mort.” lasand clar de inteles ca Jon Snow cel pe care il stim si iubim nu va reveni pe ecran. Weiss continua mai apoi spunand ca “Speram ca dupa ce vor vedea scena si felul in care a fost filmata, raspunsul nu va fi deloc ambiguu in mintile oamenilor care privesc.”

Kit HarringtonKit Harington insusi are grija sa distruga restul sperantelor pastrate de fani intr-un interviu cu cei de la revista americana Entertainment Weekly declarand in repetate randuri.”Nu ma voi intoarce.”.
Harington spune ca desi nu citise A Dance With Dragons inainte de a primi scenariul, a citit celelalte carti din serie si a auzit ce soarta urma sa-l gaseasca pe Jon Snow, asa ca nu a fost foarte surprins cand a vazut cu proprii ochi. El marturiseste de asemenea ca i-a placut felul in care sfarsitul acestui sezon a fost marcat chiar de acea scena si ca “s-a simtit ca felul corect in care sa se intample” (despre moartea lui Jon).
El sustine de asemenea ca moartea lui Jon este inca unul din elementele realistice ale showului si ca i se pare perfect natural ca el sa fi murit inainte sa poata face schimbari mai mari,”oamenii mor si nu reusesc sa faca ceea ce credem noi ca sunt meniti in viata reala”.
Jurnalistii EW nu l-au lasat pe actor sa scape fara a-l intreba ce parere are despre diferentele de opinii ale producatorilor show-ului si a lui GRRM sau mai bine zis, faptul ca showrunnerii sustin ca Jon e mort in timp ce Martin nu e la fel de sigur. Harington le spune ca din ceea ce intelege el, povestea lui Jon s-a sfarsit intr-adevar, spunand ca dupa o indelungata discutie cu producatorii despre acest lucru, ei i-au spus clar “Uite, esti dus,e gata.” mai apoi adaugand ca daca pe viitor lucrurile se vor schimba, el nu a fost anuntat de acest lucru.
Mi s-a spus ca sunt mort. Sunt mort. Nu ma voi intoarce sezonul viitor. Asta e tot ceea ce pot sa va spun.”
Nu in ultimul rand, Kit marturiseste ca singurele sale regrete legate de acest proiect sunt faptul ca Jon nu a descoperit niciodata cine este mama sa (lucru despre care Harington era extrem de entuziasmat) si ca spre deosebire de colega sa Rose Leslie (in serial:Ygritte) care a primit un arc si sageti la plecare, lui nu i s-a permis sa ia nimic de pe platouri.
Ca o distantare fata de imaginea de Jon Snow cu care ne-a obisnuit, Harrington a decis sa faca o mica schimbare de look taindu-si parul, lucru care ne sugereaza ca probabil noua sa imagine prevesteste noi proiecte in cariera sa si nu revenirea la cel vechi.
Tot ce putem face e sa asteptam si sa vedem ce ne va aduce noul sezon in 2016.

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu