Chat Romania Online 2015 & Stiri: Maximilian - Blonde, brunete (piesa noua)

Maximilian - Blonde, brunete (piesa noua)

„Blonde, Brunete” este o piesa destinata mediului online, realizata pe un instrumental semnat de Motzu, producator care nu se afla la prima colaborare cu Maximilian. Atat de mixaj, cat si de masterizare s-a ocupat Grasu XXL, la Okapi Sound Studio.
„Melodia am scris-o acum doi ani, pe o schita de beat de la Motzu, beat care a prins forma finala vara asta, tot datorita unui moment de inspiratie… „moteasca”. Dincolo de asta, este cea mai sincera piesa de dragoste a mea (rade). Totodata, piesa va fi disponibila timp de trei zile la download gratuit pe site-ul meu. Descarcati-o acum, cat timp e gratis si fierbinte! Hmm, ar trebui sa fac o melodie cu titlul asta: „Gratis & Fierbinte” (rade). Sper sa va placa, v-am pupat!”, spune Maximilian despre „Blonde, Brunete (Tot Felu’ De Fete)”.

„Blonde, Brunete" va fi disponibila in iTunes si Google Play Music, precum si pe toate site-urile de streaming, printre care: Deezer, Zonga, Apple Music sau TIDAL.Cea mai recenta piesa lansata de Maximilian a fost Cateva ganduri, intr-un featuring cu Angeles.
Va place noua piesa Maximilian?


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu