Chat Romania Online 2015 & Stiri: The Vampire Diaries: Ce personaje ne parasesc si ce viitor mai poate avea acest serial. Producatoarea Julie Plec ne ajuta cu informatii

The Vampire Diaries: Ce personaje ne parasesc si ce viitor mai poate avea acest serial. Producatoarea Julie Plec ne ajuta cu informatii




Elena Gilvert TVD
Daca doriti sa mai fiti cat de cat surprinsi vineri cand apare ultimul episod din The Vampire Diaries, nu cititi acest articol.
Sezonul 2 The Originals s-a terminat deja si mai sunt doar cateva zile pana la incheierea sezonului 6 din The Vampire Diaries.
Producatoarea celor doua seriale inrudite a tinut un interviu foarte detaliat in urma cu doar cateva zile si a incercat sa explice fanilor la ce sa se astepte de la aceste doua finaluri de sezoane, probabil pentru a nu-si soca prea mult sustinatorii :) .
Daca nu era deja clar, va mai spunem si noi ca The Vampire Diaries s-a aflat pe o panta descendenta in ultimele doua sezoane, multi fani sustinand ca s-a exagerat prea mult si ca povestea a deviat considerabil de la firul epic prezentat in volumele “Jurnalele Vampirilor”.
In America, audienta a scazut fata de primele 3-4 sezoane ale serialului, dar se incearca o revitalizare a povestii fiindca este clar The CW nu va renunta prea usor la una dintre productiile cu cel mai mare succes in ultimii ani.
Revenind acum la ce se intampla in prezent in The Vampire Diaries, se pare ca vor aparea niste schimbari semnificative cu iesiri importante de personaje, dar si cu aparitii noi odata cu noul sezon ce va aparea in toamna acestui an.
Se stie deja de cel putin o luna de zile ca Nina Dobrev, cea care joaca rolul Elenei Gilbert va parasi serialul la sfarsitul acestui sezon. In interviul pe care l-a acordat zilele trecute, Julie Plec a fost intrebata despre modul in care se va face iesirea Elenei, daca personajul ei va muri sau pur si simplu se va opta pentru o alta varianta care sa mai pastreze macar cateva sanse de intoarcere in sezoanele ce urmeaza.
Nu ar fi insa ceva nemaivazut daca Elena ar muri pe bune si s-ar intoarce apoi de pe lumea cealalta asa cum s-a mai intamplat si cu alte personaje de-a lungul serialului. Julie Plec s-a dovedit de-a lungul timpului o fana infocata a invierilor si reinvierilor asa ca ne putem astepta la orice.
Un alt actor care va parasi “definitiv” serialul este Michael Trevino, cel care joaca rolul lui Tyler Lockwood.
La fel ca majoritatea actorilor care devin cunoscuti prin intermediul unei productii de succes, dupa cativa ani se plictisesc si doresc sa se afirme jucand si alte roluri. Este si cazul lui Trevino care a primit un rol principal intr-o productie noua a celor de la ABC – “Kingmakers“.
Ramane de vazut insa daca episodul pilot va primi confirmarea si daca se va incepe si productia propriu-zisa a acestui nou proiect.
Un lucru este clar insa in cazul Ninei Dobrev, aceasta a parasit serialul mai mult la initiativa ei. Pur si simplu Nina si-a dorit sa isi continue cariera intr-o alta directie, Julie Plec dand de inteles ca ar fi dorit sa o mai tina pe Elena in viata cel putin inca un sezon.
Julie a mai confirmat ca se asteapta sa piarda multi fani eliminand personajul feminin principal, dar de acum incolo povestea se va axa mai mult pe fratii Salvatore, avand de gand sa ne prezinte lucruri noi din “lunga” viata a celor doi vampiri.

Voi cum credeti ca se va face iesirea Elenei din serial ?! Va muri ? Sau poate va deveni din nou vampir ?! Ce parere aveti ?!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu