Chat Romania Online 2015 & Stiri: Fast and Furious 8

Fast and Furious 8

Fast and Furious revine cu cel de-al 8-lea film.

 


 


Vin Diesel a confirmat vestea pe care toti fanii seriei Fast and Furious o asteptau. In 2017 va aparea Fast and Furious 8! Dupa ce Furious 7 a spart toate recordurile in box-office si a ajuns la incasari de aproape 1,15 miliarde de dolari a devenit cel mai bun si mai profitabil film din serie aflandu-se si pe locul 7 in cele mai mari incasari din lume aduse filmelor.

Cu un asemenea potential, Universal nu poate renunta la productia unor serii viitoare. Aceasta o confirma chiar Donna Langley, presedintele executiv Universal care sustine posibilitatea finantarii a inca 3 serii a peliculei “Fast and Furious”. Isn’t it great?

Invitat la CinemaCon, eveniment anual dedicat celor din industrie si patronilor de cinematografe care are loc in Las Vegas, Vin Diesel a confirmat data lansarii urmatorului film din serie: aprilie 2017. Mai avem mult de asteptat pana la acea data dar cu siguranta merita pentru ca “Va fi cel mai grozav film”.

Anuntul a fost pus si pe pagina oficiala de Instagram a seriei Fast and Furious. “Va fi cel mai grozav film pe care il puteti vedea.” a anuntat Vin Diesel la eveniment. Cu lacrimi in ochi si vizibil emotionat, acesta a continuat: “Inseamna mult pentru mine sa am binecuvantarea voastra” le-a spus starul fanilor. Acesta si-a adus aminte si de momentul in care a urcat pe scena alaturi de Paul Walker, in 2013, la eveniment pe care cu siguranta nu il va uita niciodata. “Voi ne oferiti incredere si dragoste, multumim”, a spus el.



 


Dupa accidentul rutier al lui Paul Walker din 30 neiembrie 2013 in care acesta a decedat fiind aflat pe scaunul din dreapta al unui Porsche Carrera GT, fanii s-au intrebat ce se va intampla cu al 7-lea film din seria Fast and Furious, aflat inca in curs de filmare.
Multi au fost de parere ca filmul nu va mai avea un succes similar cu seriile trecute. Totusi, primavara anului 2015 ne-a adus un Fast and Furious 7 care a daramat toate presupunerile negative devenind unul dintre cele mai bine vandute filme din istorie.

Realizatorii filmului Fast and Furious 7 au avut de infruntat noi provocari si au apelat la celebra firma de efecte speciale, Weta, a lui Peter Jackson pentru a-l recrea digital pe Paul Walker. Cei de la Universal au refuzat sa ofere informatii despre “trucurile digitale” pe care le-au utilizat in filmarea scenelor pe care Paul Walker nu a mai apucat sa le filmeze. Orice producator bun isi pastreaza secretul realizarilor sale.

Inca o data reamintesc ca filmul va debuta in primavara anului 2017 si, cel mai probabil, se va desfasura in New York, printre pesonajele sale fiind prezent iar Kurt Russel. Nici Paul Walker nu va fi uitat, el facand parte in continuare din scenariul povestii, insa includerea sa este inca neclara.

Noi vom astepta si vom vedea la timpul potrivit suprizele care ne sunt pregatite. Eu una sunt foarte nerabdatoare si entuziasmata, dar voi? Vreau sa aud si parerile voastre despre aceasta veste.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu