Chat Romania Online 2015 & Stiri: Cum se face upgrade fortat la Windows 10

Cum se face upgrade fortat la Windows 10

Cum se face upgrade fortat la Windows 10

 De ce Upgrade fortat la Windows 10 ?
In era fibrei optice si a Vine-urilor de 7 secunde, ne pierdem usor rabdarea. Am asteptat cca 1 zi si mi-am pierdut orice rezerva de rabdare. Si pentru ca abia astept sa incerc Windows 10 pe Acer Switch 12 Acer Switch 12, am trecut la upgrade-ul fortat Windows 10. Probabil daca asteptam dupa Microsoft, mai dura inca jumatate de zi :-)
Am sa fim seriosi, cei de la Microsoft trebuie sa serveasca milioane de PC-uri care asteapta upgrade-ul si asta nu-i o chestie care se face instant. Sunt limitari legate de latimea de banda a serverelor, puterea de procesare si multe altele. In orce caz, chiar daca intelegem situatia, noi tot acum vrem Windows 10; Ca si un copil care vede acadeaua…
Cum se face upgrade fortat la Windows 10 ?
Daca ati primit prostia aia cu „Get Windows 10″, ignorati-o ! Nu ne ajuta cu nimic in situatia asta. E ca un fel de invitatie la nunta, care nu-ti aduce nicio satisfactie.
Vom descarca si vom face upgrade semi manual.
Descarca Media Creation Tool (windows 10 upgrade) (Windows 10 upgrade 32 sau 64 biti)
Dupa ce descarcati tool-ul, nu trebuie decat sa-l lansati si sa urmati pasii!
Ce inseamna upgrade la Windows 10 ?
Upgrade-ul este trecerea la o versiune superioara a programului sau a sistemului de operare, fara sa pierzi date sau setari.
De acest upgrade gratuit la Windows 10, beneficiaza doar cei care au Windows 7, Windows 8 sau Windows 8.1. Cei care au Windows XP si Vista, nu pot face upgrade, ci vor trebui sa faca fresh install.
Ce inseamna fresh install Windows 10 ?
Fresh Install este instalarea sistemului de operare peste versiunea veche sau pe un hard disk proaspat formatat. In cazul unui fresh install datele si setarile se vor pierde.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu