Chat Romania Online 2015 & Stiri: Cum ar fi un serial permanent cu Arrow + The Flash?! Mai este putin si vei afla!

Cum ar fi un serial permanent cu Arrow + The Flash?! Mai este putin si vei afla!

Da, este posibil ceea ce spune titlul, doar ca Arrow si The Flash nu vor fi prea prezenti. Daca esti un fan Arrow si The Flash si urmaresti cele doua seriale, ai observat deja ca povestile celor doi se intersecteaza uneori.
Producatorii au observat ca aceste intersectari au avut un foarte mare succes si avand in vedere ca oricum scopul lor era deja sa extinda cat mai mult universul eroilor DC, au hotarat sa creeze un serial spinoff care sa ii aiba ca personaje principale atat actori din Arrow cat si din The Flash.
Noul serial se va numi “Legends of Tomorrow” si este pregatit pentru sezonul 2015-2016, asta insemnand ca va debuta cel mai probabil in toamna aceasta.
Caity LotzConform informatiilor aparute, printre personajele acestui nou serial se vor numara: Brandon Routh din Arrow, care il va interpreta pe Ray Palmer/The Atom; Caity Lotz tot din Arrow; Victor Garber care il va interpreta pe Dr. Martin Stein din The Flash; Wentworth Miller care il va interpreta pe raufacatorul Snart/Captain Cold.
Rolul interpretat de Caity Lotz este invaluit oarecum de mister deoarece personajul ei din Arrow stim cu totii ca a murit deja.

Un alt personaj interesant va fi cel interpretat de Katie Cassidy care va juca bineinteles rolul “Black Canary”. 
Bineinteles ca vor mai fi si alte personaje noi pe care nu le-am mai vazut pana acum. Producatorii spun chiar ca prin intermediul “Legends of Tomorrow” vor avea ocazia sa faca introducerea mai multor personaje noi, eroi sau raufacatori pentru mai marile Arrow si The Flash.
Daca nu v-ati dat deja seama, “Legends of Tomorrow” va fi probabil un fel de liga mai mica a eroilor din DC Universe.
Profitand de acest nou serial, producatorii au lasat de inteles ca in curand este posibil sa apara chiar si un spinoff The Atom, care sa il aiba in centrul atentiei doar pe Ray Palmer.
In “Legends of Tomorrow” vor fi de asemenea introdusi alti 3 super eroi noi despre care producatorii nu au dat prea multe detalii, dar care se pare ca fac parte din acest mega plan de expansiune al univerului DC.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu