Chat Romania Online 2015 & Stiri: Serial nou: Shadowhunters – Vampiri, Demoni, Vrajitoare, Varcolaci, Ingeri. Le are pe toate!

Serial nou: Shadowhunters – Vampiri, Demoni, Vrajitoare, Varcolaci, Ingeri. Le are pe toate!




In timpul premierelor de sezon pentru Pretty Little Liars si Stitchers, cei de la Abc Family au decis sa le permita fanilor sa aiba o prima privire la Shadowhunters, unul din serialele ce au sa se alature canalului la inceputul lui 2016, acesta fiind si unul din cele mai anticipate seriale ale lor.
Bazat pe seria de carti “The mortal instruments” (in romana:Instrumentele Mortale) a Cassandrei Clare, serialul are deja un fanbase consacrat inainte ca el sa apara.
Dupa ce filmul facut dupa prima carte – “The Mortal Instruments:City of Bones” s-a dovedit a fi un esec nu doar din punctul de vedere al vanzarilor, ci si al recenziilor si feedbackului primit de la fani dupa premiera din 2013, se pare ca studiourile Abc au vazut un potential in seria inca populara si cu un fandom in crestere au decis sa ii acorde o noua sansa.

De atunci si pana in momentul concretizarii proiectului nu a trecut mult timp. Serialului a inceput sa intre in productie acum cateva luni si se afla in prezent in a doua saptamana de filmari dupa un feedback incredibil primit pe retelele de socializare din partea fanilor.
E cert, avand in vedere entuziasmul aratat in social media, ca atat castul cat si echipa serialului, dar si Cassie Clare(autoarea cartilor) sunt entuziasmati de acest proiect.
In momentul de fata stim ca serialul se va baza pe seria “The Mortal Instruments” care o urmareste pe tanara Clary Fray. 
Clare afla ca intreaga ei viata a fost mai mult sau mai putin o minciuna si ca ea este de fapt o vanatoare de umbre, descoperind o lume complet noua careia trebuie sa i se adapteze, o lume in care demonii, varcolacii, vampirii, vrajitorii, zanele si ingerii sunt reali.
Totusi datorita titlului de Shadowhunters si nu The Mortal Instruments, fanii au mari sperante ca serialul va cuprinde si alte personaje si povesti din proiectul mai larg pe care producatorii il numesc “The Shadowhunters Chronicles” (in romana: Cronicile Vanatorilor de Umbre), in special personajele din trilogia “The Infernal Devices” pe care multi chiar o prefera prin comparatie. Cert e ca nu putem decat astepta si sa vedem ce ne va aduce acest nou univers fantastic.
Desi teaserele sunt relativ dezamagitoare in sensul ca ne fac cunoscute doar secventa de titlu si protagonista serialului, ele cu siguranta mentin fanii in suspans.
Membrii castului pe care ii cunoastem pana acum sunt:
  • Kat McNamara ca Clary Fray
  • Dominic Sherwood ca Jace Wayland
  • Alberto Rosende ca Simon Lewis
  • Emeraude Toubia ca Isabelle Lightwood
  • Matthew Daddario ca Alec Lightwood
  • Alan Van Sprag ca Valentine Morgenstern
  • Maxim Roy ca Jocelyn Fray
  • Isaiah Mustafa ca Luke Garroway
  • Harry Shum Jr ca Magnus Bane

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu