Chat Romania Online 2015 & Stiri: Ghostbusters: Channing Tatum si Chris Pratt se inscriu pentru vanatoarea de fantome!?

Ghostbusters: Channing Tatum si Chris Pratt se inscriu pentru vanatoarea de fantome!?

Ghostbusters: Channing Tatum si Chris Pratt se inscriu pentru vanatoarea de fantome!?

Zvonurile au inceput de anul trecut cand in atentia fanilor a fost adus un email al lui Channing ce i-si expunea dorinta de a face parte din proiectul ce inca nu era decat la stadiul de idee alaturi de actorul si prietenul sau Chris Pratt.
Se pare ca regizorii vor fi fratii Russo ce au produs si The Avengers de la Marvel.
Desi pana acum stirea ramasese la nivel de zvon, se pare ca zilele trecute scenaristul Drew Pierce a cam dat din casa niste detalii spumoase, fiind luat prin surprindere de o reporterita indrazneata pe covorul rosu. Se pare ca in 2016 trebuie sa ne asteptam la o noua-veche poveste cu vanatori de fantome, care din cate a dezvaluit scenaristul, isi va dezvolta propriul Univers, dupa modelul Marvel. Mintea din spatele proiectului a declarat ca deja s-a apucat de scenariu, si l-a scris cu gandul ca 2 personaje principale vor fi interpretate de frumosii, dar si talentatii Chris Pratt si Channing Tatum. Nici ca se putea mai bine….

Drew Pierce s-a decis sa mai aprinda un fitil in mintea fanilor atunci cand a declarat ca noua echipa de Ghostbusters o sa fie formata dintr-un mix de genuri, adica in echipa vor fi si cateva doamne… Interesant, nu?
Eu una sunt destul de incantata, chiar daca pe cand Ghostbusters faceau senzatie parintii mei abia se cunosteau, am avut ocazia sa ii descopar mai tarziu si mi-au placut la nebunie!
Mai jos aveti cantecul reprezentativ al filmului, nu stiu de voi… dar mie mereu imi da o stare de bine! Asa ca sa prindeti putin de gust
:)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu