Chat Romania Online 2015 & Stiri: CBS a lansat trailerele pentru “Supergirl” si alte 4 seriale noi.

CBS a lansat trailerele pentru “Supergirl” si alte 4 seriale noi.

Dupa cum am mai spus deja, aceasta este perioada din an cu cele mai multe stiri si informatii despre serialele noastre preferate, dar si despre productiile noi care urmeaza sa fie lansate.
Dintre cele 5 seriale noi, cel mai asteptat este cu siguranta “Supergirl” care prezinta povestea verisoarei lui Superman.
Trailerul pe care l-ati putut urmari si mai sus ne prezinta o Supergirl poate putin diferita fata de ce se asteptau multi, mai ales ca povestea ei nu prea se cunoaste. In orice caz, pare sa fie un gen putin mai diferit de super erou, care nu se teme sa spuna cine este si nu se ascunde de nimeni.
De asemenea in acest serial le mai puteti vedea si pe Lexie din Grey’s Anatomy si pe Ally McBeal din serialul cu acelasi nume.

Celelalte 4 seriale noi ale celor de la CBS sunt:

“Code Black” –  Drama

Poate fi urmatorul Grey’s Anatomy, bineinteles daca si producatorii isi doresc asta. S-a vazut deja cam tot ce se putea in materie de seriale cu medici, dar inca mai este loc pentru idei noi. Poate fi “Code Black” urmatorul succes ?! Ramane de vazut …
 

Angel From Hell –  comedie

Zilele acestea s-au tot anuntat seriale si proiecte noi, dar cam toate sunt ori drame ori diferite povesti cu super eroi. Nu credem totusi ca era comediile de succes s-a incheiat, ba este chiar nevoie de seriale noi care sa ne mai faca sa mai si radem. Asa cum spune si titlul, in acest serial este vorba despre un Angel from Hell. Mai bine vedeti cu ochii vostri in videoul de mai jos. Enjoy!

Life In Pieces – Comedie

Este a doua comedie a celor de la CBS care va fi lansata in curand si foarte bine fac. Este chiar foarte mult loc pentru comedii noi dupa ce unele dintre cele mai de succes seriale de comedie din ultimii ani s-au incheiat. “Life in Pieces” este produs de 20th Century Fox Television si va fi difuzat pe CBS incepand din toamna lui 2015. Aruncati o privire la trailerul de mai jos si veti recunoaste o multime de actori cunoscuti.
 

Limitless – Drama

Dupa cele doua comedii, mai vine bineinteles si inca o drama. Daca ati vazut si v-a placut filmul “Limitless” din 2011, cel cu Bradley Cooper, cu siguranta o sa va placa si acest serial fiindca este inspirat din aceasi poveste si idee. Serialul are o multime de producatori executivi foarte experimentati care vor lucra in echipa. Printre ei se numara chiar si actorul Bradley Cooper care a jucat dupa cum v-am spus si mai sus in filmul original cu acelasi nume din care s-a inspirat firul epic al acestui serial.
Este poate unul dintre serialele noi de la care se asteapta foarte multe si care nu a avut parte de o promovare excesiva in prealabil cum e cazul noilor productii cu super eroi: “Legends of Tomorrow” sau “Supergirl”.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu